Snel en eenvoudig een schimmelvrije woning!


DE ANTI-SCHIMMELMAT VAN BUSTERZ

De unieke anti-schimmelmat van Busterz is schimmeldodend en laat een muffe lucht verdwijnen. In tegenstelling tot conventionele verwarming, die de lucht verwarmt, zorgt de Busterz anti-schimmelmat, door middel van gezonde straling, voor verwarming van alles met massa. Deze gezonde straling dringt door tot in de muren. Hierdoor drogen de objecten in een ruimte en stopt de groei van schimmels. Maak vooraf de desbetreffende schimmelplek schoon (dit is voor uw gezondheid) en hang de anti-schimmelmat circa 30 tot 50 cm van de schimmelplek. Stop de stekker in het stopcontact en laat de anti-schimmelmat zijn werk doen. De schimmel zal van binnenuit opdrogen en stoppen. De anti-schimmelmat haalt niet de oorzaak van schimmelgroei weg.

+

All electric
Energiezuinig
Duurzaam
Bacteriewerend

+

Geluidloos
Plug-in & start
Een lage aanschafprijs
Geen onderhoud

+

Lange levensduur
Aan te sluiten op zonnepanelen
10 jaar garantie
Geen CO₂ uitstoot 
Goed voor de gezondheid

Busterz

OVER ONS

Busterz is een Nederlandse onderneming met haar hoofdkantoor in Driebergen. Busterz fabriceert en verkoopt producten die werken middels infrarood. Infrarood bestaat al decennia en staat bekend als gezond en comfortabel. Het team kenmerkt zich door een lange historie inzake het werken met infrarood. Meer dan 10 jaar geleden is begonnen met het bewerken en doorontwikkelen van de nano infrarood warmte technologie.

Busterz is erin geslaagd voor diverse toepassingen, een voor elke toepassing unieke mat te ontwikkelen, die een laag verbruik, de juiste straling en een lange levensduur combineert.

PRODUCT

De Busterz anti-schimmelmat is extreem zuinig en duurzaam. De100 watt mat verbruikt ca. € 0,02 per uur dat deze is ingeschakeld. De producten van Busterz hebben geen onderhoud nodig.

Uw Busterz anti-schimmelmat is gebaseerd op nano infrarood technologie. Bij deze technologie treedt er geen fysieke achteruitgang op. De anti-schimmelmat gaat decennia lang mee. In al deze tijd hoeft u niets meer te vervangen. Met uw Busterz anti-schimmelmat bent u milieubewust. De anti-schimmelmat is energiezuinig en stoot geen CO₂ uit. Daarnaast heeft uw Busterz anti-schimmelmat een lange levensduur. Een lange levensduur betekend ook nog eens een beperking van afval. 

De anti-schimmelmat heeft ten opzichte van warmte een zeer sterke infraroodwerking.

TECHNISCHE SPECIFICATIES100 WATT ANTI-SCHIMMELMAT 
Opgenomen vermogen (watt)100
Voeding (Vac/Hz)230 / 50 - 60
Afmeting (L x B x H in mm/gram)845 x 310 x 1/250
Oppervlaktetemperatuur (°C) > 60
Kabellengte (mm) 1500
Elektrisch rendement (%)99
Geschikt voor max. (m³)13 - 18
Garantie op het warmte-element (jaar) 10

HANDLEIDING

Busterz
1

Open de verpakking.

2

Haal de anti-schimmelmat uit de verpakking.

3

Maak de desbetreffende plek schoon en vrij van schimmel. Dit is voor uw eigen gezondheid.

4

Hang de anti-schimmelmat met een tie-wrap of een ander stevig materiaal, door de daarvoor bestemde gaatjes zo’n 30 – 50 cm voor de schimmelplek. Uw mat straalt in een hoek van circa 160 graden (recht vooruit en schuin naar boven, beneden, naar links en naar rechts). Indien u de anti-schimmelmat op een grotere afstand van de schimmelplek hangt, dan bereikt de (gezonde) straling een grotere oppervlakte.            

5

In het geval van plekken met extreme schimmel en/of rotting, hangt u de anti-schimmelmat dichterbij of voor deze plekken.

6

Steek de stekker in een stopcontact.

BEDIENING

De Busterz anti-schimmelmat is plug-in & start, oftewel zeer makkelijk te installeren. 

Zodra u de anti-schimmelmat, volgens de handleiding op de verpakking of op deze site onder het hoofdstuk 'handleiding', hebt opgehangen, volstaat de stekker in het stopcontact steken.

U kunt de anti-schimmelmat met een simpele tijdschakelaar op tijd laten schakelen.
De tijdschakelaar is in iedere bouwmarkt te verkrijgen.

TOEPASSING

  • SCHIMMEL

    Alleen al in Nederland hebben 1.500.000 woningen last van schimmel. 1 Op de 5 mensen woont in een huis met schimmel. Het nadelige effect van schimmel op de gezondheid van de mens en in het bijzonder op kinderen wordt erg onderschat. Luchtwegklachten, allergische reacties, luchtweginfecties of zelfs astma zijn maar een kleine opsomming van klachten die mensen kunnen krijgen bij blootstelling aan schimmels. Schimmels groeien het snelst in vochtige ruimtes. De Busterz anti-schimmelmat pakt de schimmel aan bij het begin en zorgt ervoor dat u onbezorgd van uw woning kunt genieten.
  • MUFFE LUCHT

    Veel mensen hebben het wel eens meegemaakt, u komt een woning binnen en u ruikt een muffe lucht. Het kan zelfs zo zijn dat daardoor kleding ook muf gaat ruiken. De muffe geur wordt veroorzaakt door vocht en de daaraan gekoppelde schimmel. Indien muren in een ruimte of de ruimte zelf veel vocht bevatten, dan zullen schimmels snel groeien. Dit geeft een muffe lucht die zich uiteindelijk kan verspreiden door uw hele huis. De anti-schimmelmat van Busterz zorgt er onder andere voor dat het vocht in de muren opdroogt en de muffe lucht verdwijnt.
  • DROGEN

    Indien u een keer een lekkage heeft gehad en er zit een vochtige plek in bijvoorbeeld uw muur, dan kunt u de Busterz anti-schimmelmat ook gebruiken om uw muur te drogen. Het principe werkt hetzelfde als bij schimmel. Maak de plek schoon en hang uw anti-schimmelmat voor de te drogen plek. Steek de stekker in het stopcontact en uw muur zal opdrogen. Op die manier gaat u schimmelgroei tegen alvorens deze de kans krijgt te ontstaan.

BEREKENING

Hoe weet u of de Busterz anti-schimmelmat voldoende is.

Indien u een schimmelplek heeft in een ruimte, dan volstaat in de meeste gevallen één anti-schimmelmat die u, nadat u de plek heeft gereinigd, circa 30 – 50 cm van de schimmelplek hangt. 

Indien u een hele ruimte met schimmel heeft, dan adviseren wij onderstaande rekenmethode te volgen;

In m³ (kubieke meters): een m³ is de lengte x de breedte x de hoogte van een ruimte.

De 100 watt mat is effectief bij 13 – 18 m³

In m² (vierkante meters): een m² (vierkante meter) is de lengte x de breedte van een ruimte. Bij de onderstaande opgave in m² gaan we uit van een standaard plafond hoogte van 2.60 m.

De 100 watt mat is effectief bij 5 – 7 m²


GARANTIE

Uw Busterz anti-schimmelmat is een hoog kwaliteitsproduct.
Wij geven dan ook een garantietermijn van 10 jaar op het verwarmingselement.

Waarschuwing
Busterz producten zijn met de meeste zorg geassembleerd en van hoge kwaliteit. De matten zijn flexibel. U mag ze buigen of torderen en zelfs laten vallen is geen enkel probleem, maar u mag er geen scherpe vouw in maken of dubbel vouwen. Dit kan ervoor zorgen dat de werking van uw product achteruit gaat.  

Belangrijk
Hang uw anti-schimmelmat 30 – 50 cm voor de schimmelplek. Indien de plek groot is, kunt u volstaan met de mat verder naar achteren te hangen. De anti-schimmelmat straalt rechtuit en circa 160 graden in de rondte. De anti-schimmelmat haalt niet de oorzaak van schimmelgroei weg.

PRIJS

De Busterz 100 watt
anti-schimmelmat

€ 89,-

Excl. BTW

Google Map Busterz

CONTACT ONS

Adres:
Busterz B.V.
Heidestein 2a
3971 ND Driebergen

Telefoon:
+31(0) 343 516 850

E-mail:
info@busterz.nl

 

 

 

      

 

 

Make your own site with Mobirise